Een zeer uitgebreide en geïntegreerde verzekeringsoplossing.

Beschermt tegen schade die jouw bedrijf oploopt door een cyberaanval.

Aansprakelijkheidsdekking voortkomend uit een cyberaanval.

Een complete cyberdekking

Doordat je als onderneming vaker gebruik maakt van digitale diensten is het een verstandige keuze om een cyberverzekering af te sluiten. De gebruikelijke beveiligingssoftware is immers niet altijd toereikend om cyberaanvallen uit te sluiten en met de cyberverzekering ben je beschermd tegen de schade die virussen of andere aanvallen veroorzaken.

Met de cyberverzekering verzeker je niet enkel de schade die jouw bedrijf lijdt door een aanval, maar ook de schade die klanten hierdoor oplopen. Je bent ook gedekt tegen eventuele schadeclaims die voortvloeien uit de cyberaanvallen. De volledige verzekeringsdekking omvat financiële verliezen of kosten ten gevolge van bijvoorbeeld beschadiging, diefstal

Uitgebreid advies

Voor meer informatie over de cyberverzekering en eventuele extra uitbreidingsmogelijkheden om je bedrijf nog beter in te dekken neem je best vrijblijvend contact op met onze verzekeringsexperts. Wij bekijken dan samen met jou welke risico’s jouw bedrijf loopt om je zo te voorzien van een persoonlijk Loois advies.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.