Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Woningverzekering

Brand & Woning

Financiële bescherming van je woning en bezittingen.

Extra verzekert tegen waterschade en storm.

Mogelijkheid om jouw tuin, zwembad, … te verzekeren.

Globale bescherming

Bij elke brandverzekering ben je zeker dat de schade die veroorzaakt wordt door brand, blikseminslag, storm, sneeuwdruk op daken, hagel en natuurrampen inwerking van elektriciteit, water, glasbreuk en expertisekost vergoed wordt. Bovendien ben je verzekerd voor eventuele schade die jouw woning veroorzaakt bij buren, bijvoorbeeld bij een explosie of brand.

Uitbreiding van de basis

De meeste brandverzekeringen die wij aanbieden breiden de basisdekkingen uit met schade die veroorzaakt wordt door elektriciteit, water- of glasschade. Indien dit niet direct mee in het basispakket zit is er uiteraard de mogelijkheid om het aanvullend mee af te sluiten.

Aanvullende dekkingen

Andere en zeker niet onbelangrijke waarborgen die optioneel afgesloten kunnen worden zijn diefstal, rechtsbijstand na brand en indirecte verliezen. Om je tuin, zwembad e.d. te verzekeren kan je specifieke pakketten afsluiten die afgestemd worden op jouw situatie.

Persoonlijk advies

We bekijken graag samen met jou welke zaken verzekerd moeten zijn voor jouw woning. Zo kunnen we je een volledig overzicht geven van ons aanbod en de vele mogelijkheden om jouw woning optimaal te verzekeren. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze verzekeringsexperts voor een persoonlijk Loois advies.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.