Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Gezin

Overlijdensverzekering

Financiële bescherming voor je nabestaanden in geval van overlijden.

Zelf de vrijheid om het bedrag en de looptijd te bepalen.

Regel zelf het verloop en de kosten van je begrafenis.

Financiële zekerheid

Een verzekering waar niemand graag over wil nadenken, maar je nabestaanden wel beschermt op het moment dat je komt te overlijden. Met de overlijdensverzekering ben je bij ons zeker dat je erfgenamen het kapitaal ontvangen, ongeacht het moment van overlijden.

Flexibel

De overlijdensverzekering is heel flexibel doordat je zelf kunt bepalen wat de looptijd is, hét te verzekeren bedrag en wie de begunstigden zijn.

Verschillende formules

 

Schuldsaldoverzekering

Wanneer je geld leent bij een financiële instelling –voor de aankoop van een woning of appartement– wil deze ook de garantie dat je de lening kan terugbetalen. Dit doe je aan de hand van je gezinsinkomen. Maar, wat als je partner of jezelf overlijdt en een deel van het inkomen wegvalt? Dan is schuldsaldoverzekering de oplossing. Op het moment van overlijden betaald de verzekering dat deel van het bedrag uit dat nog openstaat bij de bank. Je hebt hierbij de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende formules.

 

Uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering –ook wel begrafenisverzekering genoemd– kan je afsluiten om de kosten van je begrafenis of crematie te dekken. Je doet dit voornamelijk voor je nabestaanden. Door je uitvaartverzekering worden zij niet geconfronteerd met de hoge kosten van jouw uitvaart.

Persoonlijk advies

Voor het afsluiten van de meest geschikte overlijdensverzekering kun je altijd vertrouwen op onze verzekeringsexpertise. Maak vrijblijvend een afspraak om zeker te zijn dat je nabestaanden financieel goed beschermd zijn.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.