Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Gezin

Fietsverzekering

Dekking schade, diefstal en pechverhelping.

Zekerheid van een dekking buitenshuis.

Voor vrijwel elke fiets.

Vrijwel elk type fiets is welkom

Zowel nieuwe als gebruikte fietsen tot en met 3 jaar kunnen bij ons verzekerd worden. Je bent met de fietsverzekering het hele jaar verzekerd en je hebt de mogelijkheid om de verzekering onbeperkt verlengen.

Wereldwijde dekking

Zowel in schade als diefstal is er een wereldwijde dekking. Zo kun je met een gerust hart op vakantie vertrekken. De eerste 3 jaren is er zelfs geen afschrijving voor volledig nieuwe fietsen.

Bij pech kun je 24/7 op bijstand rekenen. Zo zorgen wij ervoor dat je samen met je fiets, je bagage en één andere persoon vervoerd wordt naar jouw verblijfplaats, bestemming of fietshersteller.

Iets voor jou?

Een fietsverzekering kun je in de meeste gevallen altijd afsluiten bij ons. Om te weten of jouw fiets ook verzekerd kan worden kun je vrijblijvend een afspraak maken voor een persoonlijk Loois advies.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.