Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Gezin

Familiale BA

Dekt de financiële gevolgen voor schade toegebracht aan derden.

Zekerheid van een wereldwijde dekking.

Dekking geldt voor alle inwonenden en huisdieren.

Schade aan derden

De familiale burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering, beter gekend als de familiale verzekering, beschermt je wanneer jij persoonlijk verantwoordelijk bent voor lichamelijke of materiële schade aan derden. Zo ben je met familiale verzekering zeker dat je verzekering tussenkomt wanneer jij privé aansprakelijk bent voor het toebrengen van bijvoorbeeld een verwonding of beschadiging van goederen aan derden.

Verstandige keuze

De verzekering biedt je de garantie dat je wereldwijd gedekt bent wanneer jij schade toebrengt aan derden. Met de familiale verzekering ben je daarnaast bij ons niet alleen gedekt tegen schade die jij hebt aangericht, maar ook de personen die bij jou inwonen. En datzelfde geldt voor je huisdieren. Kortom, een hele complete verzekering en verstandige keuze om je vermogen te beschermen, met of zonder kinderen!

Onze expertise

De familiale burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering is voor iedereen zeer interessant, zeker ook aanvullend op je brand & woningverzekering. Om ervoor te zorgen dat je goed beschermd bent kun je altijd vertrouwen op onze verzekeringsexpertise. Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk Loois advies.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.