Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Autoverzekering

Burgerlijke Aansprakelijkheid

Voor iedereen verplicht die met een auto of moto op de openbare weg rijdt.

Altijd gedekt wanneer je schade toebrengt aan anderen en jij aansprakelijk bent.

Gratis bijstand na ongeval binnen België.

De basis

De burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering is voor iedereen wettelijk verplicht, die een eigen auto of moto bezit en deelneemt aan het verkeer op de openbare weg. De verzekering vergoedt de lichamelijke en materiële schade die jij met je voertuig aan anderen toebrengt, maar niet je eigen schade. Schade die bij een Volledige Omniumverzekering wel gedekt is.

Een ongeval kan namelijk altijd gebeuren, en de schade kan in sommige gevallen groot zijn. De burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering zorgt ervoor dat je financieel goed gedekt bent.

Aanvullende dekkingen

Houd er echter rekening mee dat de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering jou als bestuurder niet beschermd, daarvoor sluit je best een bestuurdersverzekering af. En een rechtsbijstand in geval van juridische geschillen.

Ons advies

Om ervoor te zorgen dat je straks niet voor verrassingen komt te staan kun je altijd vertrouwen op onze verzekeringsexpertise. Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk Loois advies.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.