Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Autoverzekering

Bestuurdersverzekering

Altijd beschermd bij lichamelijk letsel, ongeacht of je aansprakelijk bent of niet.

Zeker dat alle medische kosten en arbeidsongeschiktheid gedekt zijn.

De garantie dat kosten bij aanpassing van uw woning en voertuig verzekerd zijn.

De meest complete formule

Ben je tijdens een ongeval gekwetst, werkonbekwaam of blijvend invalide geworden? Met de bestuurdersverzekering ben je zeker dat jouw focus enkel op het herstel is gericht en wij regelen de rest. De bestuurdersverzekering dekt de kosten die voortkomen uit jouw lichamelijke schade –zelfs bij een ongeval in fout– en zorgt ervoor dat je jouw huidige levensstandaard kan aanhouden. Wij komen tussen wanneer je bijvoorbeeld na een ongeval verpleeghulp nodig hebt, inkomensverlies lijdt, hulp nodig hebt in het huishouden, er een aanpassing van uw voertuig en woning nodig is, enz.

Ons advies

Voor meer informatie over de bestuurdersverzekering kun je vrijblijvend een afspraak maken voor een persoonlijk Loois advies.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.