Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Specialisatie

-

We hebben bij Loois een viertal specialisaties die we verder willen uitlichten. Zo willen we onze klanten mee laten genieten van de vele voordelen die we als Loois te bieden hebben.

Unieke aanpak: Loois, doet je goed!

Bij Loois willen wij de juiste wind zijn voor jouw zeilen. Dit om jou zo zorgeloos mogelijk op je bestemming te krijgen. Wij willen weten wat je bezighoudt en welke dromen je hebt. Via een kort kennismakingsgesprek, gaan we na in welke levensfase je zit. Hierna analyseren wij je huidige risico’s en kijken samen welke koers we morgen kunnen uitvaren. Dit alles doen wij in volledige transparantie, eerlijkheid en met een langetermijnvisie.

Meer info

Premium dekking: oldtimers & exclusieve wagens!

Bijzondere wagens verdienen de beste bescherming.
We bij Loois, hebben geruime ervaring in het verzekeren van unieke wagens & oldtimers. In samenwerking met onze partnermaatschappijen & expertisebureau’s zorgen wij voor een verzekeringsoplossing op maat. Neem vrijblijvend contact op met één van onze verzekeringsexperts & geniet vandaag nog van onze exclusieve voorwaarden.

 

Maak hier je afspraak

Top na-service met correcte vergoeding bij schade

Wij willen jou altijd de juiste service bieden op de momenten dat je ons nodig hebt, zeker wanneer er verzekeringskwesties zijn die dringend geregeld moeten worden. Bij
schade zullen wij altijd tot het uiterste gaan zodat je kan genieten van een correcte vergoeding.

Meer info

Ruime openingsuren, familiale klantenbelevenis & open kantoor

Loois is een open en bereikbaar kantoor. Je kan binnenstappen voor zowel een korte vraag als de analyse van je verzekeringspakket. Dit zowel binnen de ruime openingsuren als op afspraak. Onze mensen ontvangen je graag met een lekkere kop koffie en een warme glimlach. Ook telefonisch zijn wij 24/7 bereikbaar.

Meer info