Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Specialisatie

-

We hebben bij Loois een drietal specialisaties die we verder willen uitlichten voor zelfstandigen en bedrijven. Zo willen we onze klanten mee laten genieten van de vele voordelen die we als Loois te bieden hebben.

Unieke aanpak: Loois, doet je goed!

Bij Loois willen wij de juiste wind zijn voor jouw zeilen. Dit om jou zo zorgeloos mogelijk op je bestemming te krijgen. Wij willen weten wat je bezighoudt en welke dromen je hebt. Via een kort kennismakingsgesprek, gaan we na in welke levensfase je zit. Hierna analyseren wij je huidige risico’s en kijken samen welke koers we morgen kunnen uitvaren. Dit alles doen wij in volledige transparantie, eerlijkheid en met een langetermijnvisie.

Meer info

Exclusieve wagens vereisen een exclusieve verzekering!

Voor bestuurders ouder dan 30 jaar kunnen wij een exclusieve verzekering aanbieden met zeer gunstige voorwaarden. Onterecht gaat men er vaak van uit dat bij verzekering van dure voertuigen de grootte van de premie rechtstreeks in verhouding staat met de hoge verzekerde waarde. Niet dus want in 95% van de schadegevallen is er sprake van gedeeltelijke schade.

Onze unieke oplossing heeft volgende voordelen:

- Een zeer scherpe premie
- Een lage vrijstelling
- Bij een totaal verlies zal de verzekeraar de eerste 24 maand 100% vergoeden. Vanaf de 25ste maand wordt een afschrijving van 1% per begonnen maand toegepast.

 

Meer info

Top na-service met correcte vergoeding bij schade

Wij willen jou altijd de juiste service bieden op de momenten dat je ons nodig hebt, zeker wanneer er verzekeringskwesties zijn die dringend geregeld moeten worden. Bij
schade zullen wij altijd tot het uiterste gaan zodat je kan genieten van een correcte vergoeding.

Meer info

Ruime openingsuren, familiale klantenbelevenis & open kantoor

Loois is een open en bereikbaar kantoor. Je kan binnenstappen voor zowel een korte vraag als de analyse van je verzekeringspakket. Dit zowel binnen de ruime openingsuren als op afspraak. Onze mensen ontvangen je graag met een lekkere kop koffie en een warme glimlach. Ook telefonisch zijn wij 24/7 bereikbaar.

Meer info