Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Pensioen en Gezondheid

Zorgverzekering

Organisatie van niet-medische zorgen (zorgmanagement)

Maandelijkse vergoeding bij thuis- en residentiële zorg.

Zeker van niet-medische thuiszorg

Met onze aanvullende zorgverzekering ben je verzekerd dat je een vergoeding ontvangt wanneer je –door een zware of langdurige zorgbehoefte– een beroep moet doen op niet-medische thuiszorg na een hospitalisatie.

We bieden hierbij verschillende formules aan, die oplopend zijn in service en extra’s die je mag verwachten bij onze zorgverzekering. Zo kun je o.a. rekenen op een maandelijkse vergoeding, een dekking die ook geldt in andere EU-landen en heb je geen wachttijd. Maar bij alle formules kun je in beperkte of uitgebreide mate gebruik maken van zorgmanagement, zorg in natura, een maandelijkse vergoeding voor thuiszorg en maandelijkse vergoeding residentiële zorg.

Zorgmanagement

Met deze service kun je rekenen op:

  • telefonische bijstand 24 uur op 24;
  • de organisatie en coördinatie van de niet-medische zorg.

Zorg in natura

Met deze service ben je zeker dat je niet-medische thuiszorg krijgt in functie van de gekozen formule:

  • na één nachtverblijf in het ziekenhuis;
  • in geval je zorgbehoefte en nood aan thuiszorg hebt;
  • door een erkende verstrekker bij jouw verzekeraar.

Maandelijkse vergoeding thuiszorg

Met deze service kun je rekenen op een maandelijkse vergoeding in het geval je behoefte hebt aan zware en langdurige thuiszorg.

Maandelijkse vergoeding residentiële zorg

Met deze service ben je verzekerd van een maandelijkse vergoeding in het geval je er een beroep op moet doen in geval van zware en langdurige residentiële zorg.
Vanaf je 75e jaar wordt je maandelijkse vergoeding –voor de duur van het verblijf– aangevuld met een bijkomende maandelijkse vergoeding tot:

  • de gemiddelde officiële prijs van alle residentiële instellingen in België;
  • de officiële prijs van het verblijf.

Meer weten over ons aanbod?

Wanneer je meer wilt weten over de verschillende formules –met de daarbij behorende service en extra’s– neem je best contact op met een van onze verzekeringsexperts. Zij weten perfect wat voor jou interessant is en zullen jou dan ook altijd voorzien van een persoonlijk Loois advies.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.