Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Pensioen en Gezondheid

Pensioensparen

Na je pensioen zeker dat jouw huidige levensstandaard kan blijven behouden.

Pensioenspaarplan dat volledig is afgestemd op jouw toekomst.

Veel financiële belastingvoordelen.

Een goed spaarplan

Sparen voor je pensioen is essentieel om dezelfde levensstandaard te blijven behouden nadat je met pensioen gaat. Je kunt daarom niet vroeg genoeg beginnen met het opbouwen van jouw pensioen.

Bij pensioensparen heb je verschillende mogelijkheden om te sparen. Je kunt namelijk kiezen voor een pensioenspaarplan waarbij je zeker bent dat je een gewaarborgde rentevoet krijgt op je premies. In dat geval spaar je alles volledig in Tak 21-levensverzekering. Echter heb je daarnaast ook de mogelijkheid om een gedeelte van je premie te beleggen in een beleggingsfonds. Wanneer je hiervoor kiest kun je tot 80% van je premie storten in Tak 23. Beleggen kan natuurlijk risico’s met zich meebrengen, maar door samen met jou een duidelijk pensioenspaarplan op te stellen kunnen we deze risico’s reduceren op basis van jouw wensen.

Aanvullende opties

Wanneer je aan het sparen bent voor je pensioen kan er ook iets met jou gebeuren waardoor je zelf niet meer in staat bent om premie te storten, door overlijden of arbeidsongeschiktheid. Om zeker te zijn dat je pensioenspaarplan toch doorloopt tijdens de periode dat je arbeidsongeschikt bent of je pensioen uitgekeerd wordt aan je nabestaanden kun je een aanvullende verzekering afsluiten bij ons.

Ons persoonlijke advies

Wil je hierover meer weten om te zien welke vorm van pensioensparen interessant is voor jou? En  of je dit kan combineren met langetermijnsparen voor nog meer financieel voordeel? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van ons verzekeringsexperts. Zij kunnen jou voorzien van een persoonlijk Loois advies.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.