Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Veilig en rendabel pensioensparen

Interessant voor iedereen met een beroepsinkomen

Fiscaal voordeel van 30%

Groot fiscaal voordeel

Langetermijnsparen is fiscaal een zeer interessante optie om aanvullend pensioenkapitaal op te bouwen. Je bouwt met de premies langetermijnsparen op individuele basis een extra pensioen op, waardoor dit jaarlijks een gegarandeerd rendement oplevert en een fiscaal voordeel van 30% op de gestorte premies. Langetermijnsparen is voor iedereen met een beroepsinkomen interessant wanneer je een aanvullend pensioenkapitaal wil opbouwen en tegelijkertijd van de fiscale voordelen wil genieten.

Wij berekenen jouw voordeel

De jaarlijkse premie is afhankelijk van je inkomen. Om exact jouw voordeel te weten neem je best contact op met een van onze verzekeringsexperts. Wij zullen een persoonlijke berekening voor je maken, zodat je direct weet of het ook interessant is voor jou. Bij Langetermijnsparen gaat het gespaarde kapitaal groter zijn wanneer je er vroeg mee begint, dus wacht niet met ons te contacteren!

We willen je daarnaast erop wijzen dat de fiscale aftrek voor de enige en eigen woning niet gecombineerd kan worden met het fiscale voordeel voor langetermijnsparen.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.