Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Pensioen en Gezondheid

Hospitalisatie

Verzekerd van een volledige dekking voor jouw hele gezin.

Een flexibele formule die je veel voordeel kan opleveren.

Vergoedt de overige kosten bij hospitalisatie na de basistussenkomst van het ziekenfonds.

Voorkom verrassingen

Wanneer je opgenomen wordt in het ziekenhuis kunnen de kosten hiervan vaak snel oplopen. Kosten waar je vaak gedeeltelijk zelf voor moet opdraaien. Dit zijn extra kosten die ontstaan wanneer je onvoldoende gecompenseerd wordt voor de gemaakte ziekenhuiskosten vanuit je sociale zekerheid. Met de hospitalisatieverzekering ben je tegen dit soort kosten beschermd, aangezien deze als aanvulling dient op het ziekenfonds en jou zo goed als het volledige verschil terugbetaalt.

Voor het hele gezin

Bij het afsluiten van jouw hospitalisatieverzekering is het verstandig om deze gelijk af te sluiten voor jouw volledige gezin. Op die manier ben je zeker dat iedereen goed gedekt is bij een dagopname of voor de medische en paramedische kosten één maand vóór, tijdens het verblijf en drie maanden ná de hospitalisatieperiode. Bovendien heb je de mogelijkheid om je nog extra in te dekken voor tandzorg of in het geval er sprake zou zijn van een ernstige ziekte als kanker, MS of ALS. Een ziekenhuisopname brengt vaak al genoeg zorgen met zich mee, dus laat ons jou helpen dit alvast te vermijden door het afsluiten van een hospitalisatieverzekering.

Persoonlijk advies

Door de vele mogelijkheden bij het afsluiten van een hospitalisatieverzekering maak je best een afspraak met een van onze verzekeringsexperts. Met een persoonlijk Loois advies ben je zeker dat de hospitalisatie van jouw hele gezin goed geregeld is

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.