Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Voertuigen & Materieel

Transport / CMR

Verplicht bij grensoverschrijdend transport.

(Financiële) dekking van zaken die kunnen mislopen tijdens vervoer.

Regelt de aansprakelijkheidsvoorwaarden.

Grensoverschrijdend transport

Als transporteur ben je verantwoordelijk voor de vracht die je vervoert. Om zeker te zijn dat je verzekerd bent tegen zaken die onderweg met je vracht kunnen gebeuren is er de CMR-verzekering.

De CMR-verzekering is verplicht voor élke transporteur die grensoverschrijdend transport doet. Als transporteur ben je namelijk (financieel) verantwoordelijk voor de goederen die je vervoert vanaf het moment dat je deze ontvangt tot het moment dat je deze aflevert op de eindbestemming.

Dekt schadegevallen tijdens transport

CMR regelt de aansprakelijkheidsvoorwaarden die een transporteur ten laste gelegd kunnen worden alsook de beperkingen en vergoedingsgrenzen. De verzekering draagt de financiële gevolgen van eventuele schadegevallen die zich kunnen voordoen tijdens het transport. Dit kunnen bijvoorbeeld zaken zijn als vergoeding voor beschadiging of diefstal van de vracht.

Onze expertise

De CMR-verzekering dekt vele schadegevallen waarbij jij verantwoordelijk gesteld kan worden. Wij kunnen jou een duidelijk overzicht bezorgen van hetgeen de CMR-verzekering allemaal dekt en de verzekering verder inhoudt. Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk Loois advies van een van onze verzekeringsexperts.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.