Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Voertuigen & Materieel

Rechtsbijstand

Verdediging van je eigen belangen

Vergoeding erelonen en vrije keuze van advocaat

Infolijn voor juridische bijstand

Verdediging van je belangen

Wij adviseren steeds het afsluiten van een rechtsbijstandsverzekering voor de verdediging van je eigen belangen. Als jij of een van je werknemers betrokken raakt bij een verkeersongeval is het niet altijd duidelijk wie aansprakelijk is. Als de partijen niet overeenkomen kun je steeds rekenen op juridische bijstand. Ook als je voor de politierechtbank moet verschijnen heb je in de meeste gevallen recht op een advocaat van je eigen keuze die betaald wordt door je rechtsbijstand.

In de uitgebreide rechtsbijstand zijn er nog bijkomende dekkingen mogelijk zoals:

  • Dekking in geval van insolventie van derden.
  • Contractuele geschillen bij de aankoop, onderhoud of herstelling van je wagen.

Globale rechtsbijstand

Het is ook mogelijk om je rechtsbijstand te bundelen in één pakket. Dan kan je o.a. je voertuigen, gebouwen,… verzekeren in één polis die op maat kan worden afgestemd.

Onze expertise

Een rechtsbijstandverzekering is een verstandige keuze om beschermd te zijn bij geschillen die kunnen opduiken bij het gebruik van jouw wagen(s). Je kan voor de juiste formule altijd vertrouwen op onze verzekeringsexpertise. Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk Loois advies.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.