Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Voertuigen & Materieel

Pechverhelping

Pechverhelping of repatriëring in het binnen- en buitenland.

Zeker van hulp bij pech, een ongeval of diefstal.

Altijd als doel om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk weer je weg kan voortzetten.

Zorgeloos op de weg

Pech binnen België of in het buitenland is nooit leuk. Om ervoor te zorgen dat je snel weer je weg kan vervolgen biedt pechbijstand een oplossing. Met pechbijstand ben je altijd zeker van de juiste hulp wanneer je bijvoorbeeld betrokken bent bij een ongeval, de verkeerde brandstof hebt getankt, een lekke band, platte batterij of een elektrisch probleem hebt.

De pechbijstand verzekering is altijd een waardevolle aanvulling op de verplichte burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering en Omniumverzekering, aangezien je zodoende zeker bent dat de pechverhelper direct het technisch probleem ter plaatse oplost, of het voertuig wegsleept naar een garage.

Aanvullende dekkingen

Je kan aanvullend kiezen voor de optie vervangwagen, zodat je zeker bent van een vervangingsvoertuig. Deze optie is ook mogelijk in een Globaal Bijstandscontract.

Onze expertise

Om exact te weten wat de verzekering allemaal waarborgt maak je best vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk Loois advies.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.