Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Dekt eigen schade bovenop de schade van de tegenpartij.

Volledig af te stemmen op jouw wensen.

Biedt extra garanties bij brand, diefstal, glasbreuk, natuurkrachten en aanrijding door dieren.

Beperkte Omnium

Met de Beperkte Omnium ben je bovenop de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering aanvullend verzekerd zonder vrijstelling tegen

  • Brand
  • Diefstal of poging tot diefstal
  • Natuurkrachten (storm/hagel/…)
  • Glasbreuk
  • Aanrijding met wild en dieren

Volledige Omnium

Met de omnium kies je voor de meest complete bescherming, deze dekt de eigen schade en vandalisme bovenop de garanties van de Beperkte Omnium. De omnium is zeer compleet en deze adviseren we dan ook altijd wanneer je goed verzekerd wil zijn. Per verzekeringsmaatschappij kunnen de formules hierin verschillen en selecteren wij op basis van jouw specifieke wensen de verzekeraar die het best bij jou past.

Aanvullende dekkingen

Houd er echter rekening mee dat bij een Volledige Omnium of Beperkte Omnium geen  lichamelijk letsel verzekerd is, daarvoor sluit je best een bestuurdersverzekering af bij ons.

Voordeel bij Loois

We werken samen met verschillende verzekeraars waardoor we het voordeel hebben om jou verschillende formules aan te bieden. Bij het vinden van het juiste verzekeringspakket kun je daarom altijd vertrouwen op onze verzekeringsexpertise. Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk Loois advies.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.