Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Voertuigen & Materieel

Machinebreuk

De Omnium van jouw materieel.

Aan te raden bij Leasing van jouw machinepark.

Ook menselijke fouten meeverzekerd.

Beschermt je machinepark

Machinebreuk kent een aantal oorzaken en om zeker te zijn dat je beschermd bent tegen accidentele risico's is de verzekering machinebreuk de ideale oplossing. Het voordeel van machinebreukverzekering wordt groter naarmate:

  • machines kostelijk zijn en een belangrijk deel van de activa uitmaken
  • machines de activiteiten van het bedrijf sterk bepalen
  • de herstellingen of de vervangingen lang duren

Je hebt dus zelf de keuze hoe je jouw machinepark best wil beschermen. Dit kan door een brandverzekering te nemen, eventueel aangevuld met de machinebreukverzekering. Hier bovenop heb je nog de mogelijkheid om deze aan te vullen met de optie “bedrijfsschade na machinebreuk”.

Ons advies

Een machinebreukverzekering is een verstandige keuze om beschermd te zijn bij eventuele accidenten door menselijke fouten, storm en vorst, vandalisme en diefstal, vastlopen van een machine, montagefouten, ... Om zeker te zijn dat deze verzekeringsformule ook interessant is voor jouw bedrijf kun je altijd vertrouwen op onze verzekeringsexpertise. Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk Loois advies.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.