Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Voertuigen & Materieel

B.A. Voertuig

Voor iedereen verplicht die met een motorrijtuig of aanhangwagen op de openbare weg rijdt.

Iedere toegelaten bestuurder is verzekerd voor de schade die wordt toegebracht aan derden.

Gratis bijstand na een ongeval binnen België.

De basis

De burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering is voor iedereen, die een eigen motorrijtuig bezit en deelneemt aan het verkeer op de openbare weg, wettelijk verplicht. Ditzelfde geldt voor een aanhangwagen die je bezit of gebruikt, zelfs als deze losgekoppeld is. De burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering vergoedt de lichamelijke en materiële schade die iedere bestuurder van jouw voertuig aan anderen toebrengt, maar niet de schade aan je eigen voertuig. Schade die bij een Volledige Omniumverzekering wel gedekt is.

Een ongeval kan namelijk altijd gebeuren, en de schade kan in sommige gevallen groot zijn. De burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering is verplicht gesteld om zeker te zijn dat je in dit soort gevallen financieel goed gedekt bent. De financiële dekking is zowel van toepassing bij schade die is veroorzaakt op de openbare weg alsook bij ongevallen op privéterrein.

Aanvullende dekkingen

Houd er echter rekening mee dat de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering jou niet beschermt tegen diefstal, daarvoor sluit je best een Volledige Omnium of Beperkte  Omniumverzekering af bij ons.Vergeet je rechtsbijstand niet af te sluiten voor juridische bijstand.

Advies van onze experts

Om ervoor te zorgen dat je straks niet voor verrassingen komt te staan kun je altijd vertrouwen op onze verzekeringsexpertise. Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk en professioneel Loois advies.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.