Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Bescherm je personeel

Omzetverzekering

Verzekerd van een inkomen bij ziekte of een ongeval.

Inkomen wordt gebaseerd op de omzet van je vennootschap.

Betaalde premies zijn fiscaal aftrekbaar voor de vennootschap.

Een gewaarborgd inkomen

De omzetverzekering is interessant wanneer je zeker wil zijn van een gewaarborgd inkomen bij ziekte of een ongeval. Je kunt enkel een omzetverzekering afsluiten met een vennootschap wanneer je als zaakvoerder verantwoordelijk bent voor de continuïteit van de omzet. Het verzekerde risico is jouw arbeidsongeschiktheid bij ziekte of ongeval. De verzekerde rente is een percentage van de omzet van de vennootschap. De vergoeding kan aangewend worden voor bijvoorbeeld het aanstellen van een ad interim manager.

Vertrouw op onze expertise

Om ervoor te zorgen dat je in dit soort situaties beschermd bent en niet voor verrassingen komt te staan kun je altijd vertrouwen op onze verzekeringsexpertise. Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk Loois advies.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.