Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Bescherm je personeel

Arbeidsongevallen

Zekerheid dat zowel jij als je werknemer gedekt zijn bij een arbeidsongeval.

Dekt ongevallen wanneer werknemers voor werkgerelateerde zaken onderweg zijn.

Verplicht voor elke werkgever om je werknemers te beschermen.

Focus op genezing van je werknemer

Als ondernemer wil je zeker zijn dat je werknemers beschermd zijn bij een arbeidsongeval. Dat je op dat soort momenten kan terugvallen op de verzekering arbeidsongevallen maakt dat zowel jij als werkgever en de werknemer niet met de financiële zaken bezig moeten zijn, maar kunnen focussen op de genezing. Deze verzekering is verplicht voor elke werkgever.

Ook gedekt onderweg

De arbeidsongevallenverzekering beschermt je personeel niet enkel en alleen op de werkvloer, maar ook wanneer ze onderweg zijn voor het werk. Of tijdens woon-werkverkeer. Dit soort ongevallen vallen allemaal onder arbeids(weg)ongevallen.

Advies van onze experts

Onze verzekeringsexperts kunnen je meer gedetailleerde informatie geven over de volledigheid van de arbeidsongevallenverzekering en welke ongevallen deze juist allemaal dekt. Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk Loois advies.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.