Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Bescherm je patrimonium

Geld en Waarden

Verzekerd bij diefstal, brand of natuurrampen.

Het transport van je bedrijf naar de bank is ook gedekt.

Niet enkel cash wordt vergoed, maar ook waardecheques of valse biljetten.

Bescherm je cash geld

Als ondernemer ben je automatisch bezig met geld, en bij veel zaken gaat dit gepaard met een grote hoeveelheid cash geld dat in omloop is. Op dat soort momenten is het goed om naast je brandverzekering een cashverzekering af te sluiten — om zo zeker te zijn dat je inkomsten optimaal beschermd zijn. De cashverzekering beschermt je o.a. tegen betalingen met valse biljetten tot een bepaald bedrag en diefstal, waardoor je niet de dupe wordt van criminaliteit. Bij brand, een overval op je zaak of tijdens het geldtransport kan de schade behoorlijk oplopen en met de cashverzekering ben je in dat soort gevallen gedekt tegen de financiële schade. Daarnaast kan de verzekering uitgebreid worden wanneer er bedrijfsgeld wordt gestolen bij je thuis.

Nog meer mee verzekerd

Je bent met de cashverzekering niet enkel beschermd voor het cash geld dat in omloop is, maar ook de waarde van bank-, maaltijdcheques tellen mee. Kortom een verzekering die heel interessant is wanneer er veel cash geld in omloop is in je zaak en je wil voorkomen dat diefstal grote consequenties heeft voor de toekomst van je bedrijf.

Ons advies

Neem contact op met onze verzekeringsexperts om te weten welke zaken juist allemaal gedekt zijn met de cashverzekering. Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk Loois advies.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.