Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Vergoedt schade aangericht door diefstal.

Zelf de hoogte bepalen van de verzekerde bedragen.

Zorgt voor financiële zekerheid.

Waardevolle verzekering

Als je onderneming te maken krijgt met diefstal is dat nooit leuk. Vaak zijn er waardevolle bezittingen gestolen of is er veel schade aangericht aan het gebouw en de inhoud. Om op die momenten snel weer de schade te herstellen en zeker te zijn dat je gedekt bent in dit soort gevallen is er de diefstalverzekering. Met de diefstalverzekering ben je zeker dat alle bijkomende kosten vergoed worden en jij verder kan ondernemen.

Flexibel

De hoogte van de diefstalverzekering is afhankelijk van de hoogte van het bedrag dat jij wenst te verzekeren. Dit percentage wordt bepaald op basis van de totale inboedel die je wil verzekeren (25%, 50%, 100%) of een dekking in eerste risico om de evenredigheidsregel bij mogelijke onderverzekering uit te sluiten.

Houd er wel rekening mee dat er een aantal voorzorgsmaatregelen gevraagd kunnen worden.

Meer informatie nodig?

Neem contact op met onze verzekeringsexperts om meer te weten te komen over de diefstalverzekering en welke maatregelen jij alvast kan nemen. Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk Loois advies.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.