Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Gedekt tegen een uitgebreid gamma van soorten schade.

Een goede basis die aangevuld kan worden op basis van jouw persoonlijke noden.

Onmisbaar voor elke zelfstandige of bedrijf.

Onmisbaar

Als eigenaar of huurder van een gebouw is de brandverzekering vrijwel onmisbaar wanneer je zeker wil zijn dat je gebouw en inboedel goed beschermd zijn. Niet alleen tegen brand, maar tegen verschillende soorten schade. Schade die ernstige financiële gevolgen kan veroorzaken en zelfs kan leiden tot het sluiten van je onderneming. Om deze scenario’s te vermijden is het verstandig om een brandverzekering af te sluiten!

Bescherming tegen?

De brandverzekering beschermt je gebouw en inboedel tegen schade door o.a. brand, storm en hagel, elektriciteit, waterschade, glasbreuk, etc. Kortom, een hele complete dekking tegen schade die je vaak onverwachts kan overkomen en serieuze gevolgen kan hebben voor je onderneming.

Extra opties

Bij Loois hebben we nog een aantal extra zaken die afhankelijk van jouw bedrijf zeker interessant kunnen zijn om aanvullend mee af te sluiten. De bedrijfsschadeverzekering beschermt je bijvoorbeeld tegen inkomstenverlies veroorzaakt door een brandschade of enig ander gedekt schadegeval. Datzelfde kunnen we doen voor de huurdersaansprakelijkheid én diefstalverzekering. Bijkomend kan er een verzekering machinebreuk of AR elektronica afgesloten worden voor een volledige bescherming.

Op maat

De noden van een huurder of eigenaar van een gebouw kunnen wel verschillen. Onze verzekeringsexperts kunnen je meer inzicht geven in de verschillen om zo te bepalen wat je juist nodig hebt, zodat de verzekering is afgestemd op jouw noden. Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk Loois advies.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.