Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Bescherm je patrimonium

Bedrijfsschade

Verzeker je onderneming tegen eventuele financiële gevolgen bij schade.

Een vergoeding die de continuïteit van je bedrijf garandeert.

De levensverzekering van je bedrijf.

Levensverzekering van je bedrijf

De bedrijfsschadeverzekering wordt vaak ook wel dé levensverzekering van een bedrijf genoemd. Deze verzekering kun je aanvullend afsluiten bij de brandverzekering en heeft als doel om je bedrijf in geval van schade terug te brengen naar dezelfde financiële situatie als voor het schadegeval.

Continuïteit van je bedrijf

Het is verstandig om de bedrijfsschadeverzekering af te sluiten wanneer je onderneming bijvoorbeeld door een brandschade de bedrijfsactiviteiten geheel of gedeeltelijk moet stopzetten. Op dat moment wordt je geconfronteerd met een daling van je bedrijfsinkomsten –met de nodige (financiële) gevolgen– terwijl je vaste kosten waarschijnlijk gewoon doorlopen. Om de continuïteit van je bedrijf in dit soort gevallen te verzekeren sluit je best een bedrijfsschadeverzekering af, zodat je een vergoeding ontvangt gedurende de periode dat je bedrijfsactiviteiten gedeeltelijk of geheel onderbroken zijn. Dit kan variëren van enkele maanden tot 2 jaar, afhankelijk van de situatie.

Vertrouw op onze expertise

Om ervoor te zorgen dat je in dit soort situaties beschermd bent en niet voor verrassingen komt te staan kun je altijd vertrouwen op onze verzekeringsexpertise. Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk Loois advies.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.