Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Zorgeloos ondernemen

Objectieve Aansprakelijkheid Brand

Verplicht voor bepaalde publiek toegankelijke ondernemingen.

Vergoedt schade bij brand of ontploffing aan derden.

Als onderneming ben je automatisch verantwoordelijk voor brand of ontploffing.

Wettelijk verplicht

De ‘objectieve aansprakelijkheid brand’ is een wettelijk verplichte verzekering voor bepaalde bedrijven. De verzekering objectieve aansprakelijkheid brand heeft als doel om jou en je onderneming financieel te beschermen.

Automatisch verantwoordelijk

Slachtoffers hoeven niet de fout te bewijzen van de uitbater, bij een brand of ontploffing in de onderneming, om een lichamelijke en stoffelijke schade vergoeding te ontvangen. Dit betekent dat je als uitbater van een publiek toegankelijke onderneming automatisch verantwoordelijk bent voor het vergoeden van de geleden schade, zelfs als je geen enkele fout begaan hebt. Wanneer je de uitbater bent van een publiek toegankelijke onderneming is het dus verplicht om deze verzekering af te sluiten en moet je ook een verzekeringsattest afleveren aan het stads- of gemeentebestuur.

Meer informatie nodig?

Neem contact op met een van onze verzekeringsexperts om te weten of deze verzekering ook verplicht is voor jou. Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk Loois advies

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.