Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Zorgeloos ondernemen

Bestuurdersaansprakelijkheid

Beschermt je privé-vermogen tegen bestuurlijke fouten van jezelf.

Zorgt ervoor dat je organisatie beschermd is bij fouten van andere bestuurders.

Ingedekt tegen eventuele financiële gevolgen.

Bescherming als bestuurder

Als bestuurder van je onderneming ben je (mede)verantwoordelijk voor het correct functioneren van je onderneming of vennootschap. Je kunt dan ook persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor fouten die jij of een andere bestuurder hebben gemaakt en die de belangen van de vennootschap kunnen schaden. Het kan hierbij gaan om bestuursfouten, onrechtmatige daden of inbreuken tegen wet- of regelgeving door jou of één van je collega-bestuurders.

Om je in te dekken tegen dit soort situaties biedt de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering een ideale oplossing. Je kunt jezelf zo beschermen tegen de financiële gevolgen bij een burgerlijke en strafrechtelijk proces.

Vertrouw op onze expertise

Om ervoor te zorgen dat je in dit soort situaties beschermd bent en niet voor verrassingen komt te staan kun je altijd vertrouwen op onze verzekeringsexpertise. Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk Loois advies.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.