Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Zorgeloos ondernemen

Beroepsaansprakelijkheid

Dekt schade aan derden door contractuele en beroepsfouten.

Dekt de contractuele en extracontractuele aansprakelijkheid van jou en je werknemers.

Vergoedt lichamelijke, materiële en immateriële schade.

Dekt contractuele en beroepsfouten

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt de contractuele en extracontractuele aansprakelijkheid van jou en je medewerkers tijdens het uitoefenen van de beroepsactiviteit. Waar de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering zich beperkt tot de dekking voor jouw niet-contractuele aansprakelijkheid gaat de beroepsaansprakelijkheidsverzekering verder. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt extra bescherming voor contractuele en beroepsfouten. Ook de financiële gevolgen van een vergissing tijdens het uitvoeren van je beroep is in de dekking opgenomen.

De verzekering is een verstandige keuze voor veel zelfstandigen, vrije beroepers, KMO’s en grote bedrijven. Voor intellectuele beroepen is dit zelfs verplicht. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering zorgt ervoor dat jij en je werknemers gedekt zijn in het geval van schade aan derden door contractuele en beroepsfouten.

Ons advies

Om ervoor te zorgen dat je straks niet voor verrassingen komt te staan kun je altijd vertrouwen op onze verzekeringsexpertise. Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk Loois advies.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.