Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Zorgeloos ondernemen

B.A. Uitbating

Ideale dekking tegen schade aan derden.

Vergoedt lichamelijke, materiële en immateriële schade van derden.

Dekt zowel jou als je medewerkers.

Dekt schade aan derden

De burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering uitbating zorgt ervoor dat jij en jouw werknemers gedekt zijn in het geval van schade aan derden. Dit geldt voor zaken die zowel binnen als buiten je bedrijf plaatsvinden tijdens het uitvoeren van de beroepsactiviteiten.

De financiële gevolgen van een schadegeval kunnen namelijk in sommige gevallen ook zeer grote gevolgen hebben voor het bedrijf. Met de verzekering burgerlijke aansprakelijkheid uitbating ben je zeker van een brede dekking voor schade die toegebracht kan worden aan klanten, leveranciers en derden, zowel bij lichamelijke als stoffelijke schade. Eventuele contractuele geschillen zijn hierbij uitgesloten!

Het hele bedrijf verzekerd

De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid uitbating dekt niet alleen je eigen burgerlijke aansprakelijkheid, maar ook de rest van de medewerkers van je bedrijf. Wil je daarnaast zeker zijn dat je ook verzekerd bent nà de uitvoering en oplevering van je werkzaamheden dan sluit je best ook een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid na levering af.

Advies van onze experts

Onze verzekeringsexperts kunnen je meer advies geven over de verzekeringen burgerlijke aansprakelijkheid uitbating en na levering om samen te bepalen of deze ook interessant zijn voor jou. Maak daarom vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk Loois advies.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.