Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Zorgeloos ondernemen

B.A. Toevertrouwd Goed

Dekt schade aan goederen waaraan wordt gewerkt.

Dekt schade aan goederen die in bewaring worden gegeven.

Vaak noodzakelijk

De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid toevertrouwd goed is voor veel bedrijven een noodzakelijke waarborg! Wij adviseren dan ook sterk om deze verzekering direct mee af te sluiten als bijkomende dekking bovenop de verzekering burgerlijke aansprakelijkheid uitbating.

Met de verzekering burgerlijke aansprakelijkheid toevertrouwd goed ben je namelijk extra verzekerd tegen schade aan goederen van klanten of derden waaraan moet worden gewerkt of in bewaring worden gegeven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een garagist die een herstelling doet aan de wagen of de kledij van klanten in een wassalon.

Advies van onze experts

Onze verzekeringsexperts kunnen je meer gedetailleerde informatie geven over de voorwaarden van de verzekering burgerlijke aansprakelijkheid - toevertrouwd goed. Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk Loois advies.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.