Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Zorgeloos ondernemen

B.A. Na Levering

Biedt bescherming na uitgevoerde werken.

Zorgt dat je productaansprakelijkheid gedekt is.

Maakt je burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering zeer compleet.

Bescherming na uitgevoerde werken

De burgerlijke aansprakelijkheid na levering wordt in combinatie met de burgerlijke aansprakelijkheid uitbating afgesloten. Het beschermt je tegen schadeclaims van derden ná uitgevoerde werken of levering van goederen of diensten, dit kan op zowel niet-contractuele als contractuele basis.

Uitgebreide dekking

De dekking van de burgerlijke aansprakelijkheid na levering is behoorlijk uitgebreid en omvat naast de stoffelijke schade ook de dekking van lichamelijke schade, milieuschade en de mogelijke immateriële gevolgschade. Productaansprakelijkheid kan ook in deze dekking opgenomen worden.

Meer uitgebreide informatie

Uiteraard zijn er bepaalde uitzonderingen of beperkingen in sommige gevallen, maar om je een gepast advies te geven maak je best vrijblijvend een afspraak met onze verzekeringsexperts. Zij kunnen je voorzien van een persoonlijk Loois advies dat volledig is afgestemd op jouw benodigdheden.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.