Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Één polis voor je hele vloot.

De juiste dekking specifiek afgestemd op jouw wagenpark.

Groter financieel voordeel bij een groot wagenpark.

De mobiliteit van je wagenpark garanderen

Wanneer je beschikt over een groot wagenpark is een goede verzekering voor je vloot absoluut noodzakelijk. Door in te zetten op een veilig en duurzaam risicobeheer kun je de schadegevallen beperken en kosten verminderen. Bij een panne of een ongeluk kan de schade aan je eigen wagenpark of aan de wagens van derden snel zorgen voor hoge kosten. Bovendien is het essentieel dat je personeel snel en vlot geholpen wordt wanneer ze autopech hebben. Loois biedt daarom verschillende mogelijkheden om je wagenpark zo optimaal mogelijk te beschermen.

Een volledig en overzichtelijk verzekeringspakket

Onze verzekeringsexperts zorgen ervoor dat je jouw medewerkers met een gerust hart de baan op kan laten gaan. We bekijken namelijk jouw wagenpark om op basis hiervan het juiste pakket samen te stellen, specifiek afgestemd op jouw vloot. Bestaat je wagenpark bijvoorbeeld uit allemaal wagens van dezelfde categorie, dan kun je ervoor kiezen om deze te verzekeren binnen één polis. Op die manier is het veel overzichtelijker voor je administratie en kun je bijvoorbeeld ook vlotter nieuwe wagens meeverzekeren. Vanaf een bepaald aantal voertuigen zal een vlootverzekering bovendien ook voordeliger zijn dan telkens een aparte verzekering af te sluiten.

Je vloot goed gedekt de baan op

Kortom met onze vlootverzekering –afgestemd op jouw wagenpark met personenwagens, bestel- en/of vrachtwagens– ben je zeker dat alles transparant, eenvoudig en duidelijk in één polis is opgenomen. Het maakt niet uit of jouw voertuigen gekocht, geleased of gefinancierd zijn. Maak vrijblijvend een afspraak om te ontdekken wat onze polis juist inhoud, zodat een van onze verzekeringsexperts dit nader kan toelichten in een persoonlijk advies.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.