Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Specialisaties

Loois’ Product

Een pakket volledig afgestemd door onze experts op de noden van je bedrijf.

Verzekeringspakket waarbij de waarborgen geoptimaliseerd zijn.

Alles duidelijk in één overzichtelijk pakket.

Atelex Bonus Business

Een verzekeringsplan speciaal afgestemd op jouw bedrijf.

Een eigen onderneming wil je graag goed verzekeren, waardoor één verzekering zeker niet voldoende is. Om het eenvoudiger en vooral overzichtelijker maken voor jou hebben we bij Loois een Atelex Bonus Business (ABB) pakket, volledig op maat van jouw onderneming. We stemmen het pakket af op jouw situatie als zelfstandige of KMO. Het bundelen van je verzekeringen heeft vele financiële voordelen en maakt het ook een pak eenvoudiger om alles te beheren. Een specifiek verzekeringspakket voor jou, waarbij we de voorwaarden uiteraard ook optimaliseren, zodat jij jaarlijks kan rekenen op een ristorno van je premies

Voordelen

 1. Alles-in-één Gedaan met de administratieve spreiding. Al je verzekeringen zijn gebundeld in één kwitantie en één premie.   
 2. Eenvoud ​Al je verzekeringscontracten zijn gecentraliseerd en er is één duidelijk aanspreekpunt.
 3. Expertise ​Loois beschikt over een team van experts om je te adviseren en te helpen bij het beoordelen van jouw risico's.
 4. Duidelijkheid ​De jaarlijkse kwitantie geeft je een duidelijk overzicht van de premies uitgesplitst per verzekering.
 5. Sereniteit ​Met ABB ben je volledig gedekt voor de zaken die je écht nodig hebt! Geen overbodige zaken, maar afgestemd op jouw specifieke noden.
 6. Gratis premiesplitsing De betaling van je premie kun je zelf bepalen, in één keer of splitsen zonder enige extra kosten.
 7. Ristorno Afhankelijk van het aantal afgesloten verzekeringscontracten (onder bepaalde voorwaarden voor het pakket en de schadestatistiek) kun je jáárlijks genieten van een ristorno van je netto premies.

Sterke waarborgen, enkele voorbeelden

In je brandverzekering is er

 • 10% indirecte verliezen
 • geen onderverzekering tot 4.500€
 • wedersamenstelling van archieven tot 7.700€
 • voertuigen van klanten direct meeverzekerd tegen brand op jouw parking.

Met de verzekering burgerlijke aansprakelijkheid zijn direct ook alle bouwplaats-of hijstoestellen zonder nummerplaat gedekt, reclameborden overal in België én de organisatie en deelname aan diverse activiteiten.

Onze expertise

Om exact te weten wat de verzekering allemaal waarborgt maak je best vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk Loois advies.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.