Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Specialisatie

Bouwondernemers

Ruim 40 jaar dé verzekeringsexpert voor de bouwsector.

Beschermen jou tegen de risico’s die specifiek zijn voor jouw bouwonderneming.

Bieden een totaalpakket volledig op maat.

Wij verzekeren, jij onderneemt

Loois is dé verzekeringsmakelaar voor de bouwsector. Door onze jarenlange ervaring als verzekeringsspecialist voor de bouw –ruim 40 jaar– weten wij welke specifieke risico’s er zijn binnen de bouwsector. Wij bieden voor jouw onderneming dan ook altijd de beste oplossingen op maat, zodat jij beschermd bent tegen de risico’s die toebehoren zijn aan jouw activiteiten. Onze expertise gaat daarnaast nog een stukje verder, omdat Loois dé risico’s verzekert waarmee jouw onderneming en personeel specifiek te maken kunnen krijgen.
Door onze ervaring kunnen we een volledig gamma van verzekeringen voor de bouwsector aanbieden. We willen telkens een optimale bescherming bieden. Als ondernemer moet je soms risico’s kunnen nemen en wij willen ervoor zorgen dat je dit kan doen, doordat wij jou in staat stellen om te ondernemen wetende dat je goed beschermd bent.

Transparant en altijd bereikbaar

Wij werken zeer transparant, met duidelijke contracten, rechtvaardige en snelle vergoedingen, en kunnen een permanente beschikbaarheid garanderen met ons digitaal klantenportaal, waar je jouw persoonlijk overzicht kan raadplegen.

Globale oplossing op maat

Loois biedt jou iets extra ten opzichte van andere verzekeraars, namelijk één globale oplossing specifiek op maat voor jou!

  • Globaal: We houden rekening met alle risico’s die eigen zijn aan de uitoefening van jouw beroepsactiviteiten.
  • Op maat: We bekijken de werkelijke situatie van jouw onderneming in het verleden, het heden en de toekomst.

Wij begrijpen als geen ander met welke risico’s jij als onderneming of zelfstandige te maken krijgt zoals:

  • je werven
  • jouw burgerlijke aansprakelijkheid
  • schade aan je werfmachines
  • jouw tienjarige aansprakelijkheid…
  • arbeidsongevallen
  • wagenpark
  • burgerlijke aansprakelijkheid voor de gehele onderneming

Maar dat is niet alles waar je als bouwondernemer rekening mee moet houden! Als vooruitziende zelfstandige waarborg je best ook je inkomsten, optimaliseer je jouw pensioen en sluit je een verzekering voor medische verzorging af.

Ons advies is jouw dekking

Bij Loois hebben we dus altijd aandacht voor jouw specifieke noden, maar we gaan ook een stapje verder. Als jouw persoonlijke verzekeraar denken wij graag net iets verder met jou mee, zodat je ook tegen risico’s gedekt bent waaraan jij wellicht niet direct had gedacht.

Wij beschikken over jarenlange kennis en ervaring om de risico’s eigen aan jouw activiteiten te herkennen, en kunnen hier direct het juiste antwoord op bieden door jou tegen deze risico’s te beschermen.

Bereikbaar

Je kunt jouw contracten beheren, schadegevallen aangeven en persoonlijke gegevens raadplegen op mijn klantenzone. Zo beschik je altijd over de meest recente informatie en direct onze hulp inschakelen bij schade of andere zaken.

Ristorno

Bij een goede schadestatistiek is het zo dat je een ristorno ontvangt! Een jaarlijkse ristorno is één van de extra’s en belangrijke voordelen van onze speciale verzekeringspakketten voor de bouwsector. In de meeste gevallen levert dit jaarlijks een mooie extra op met een terugstorting van 10% van de netto betaalde premies.

Onze expertise

Om exact te weten welke bouwrisico’s jij best beschermd maak je best vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk Loois advies, specifiek afgestemd op jouw onderneming.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.