Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Loois Specialisatie

-

We hebben bij Loois een drietal specialisaties die we verder willen uitlichten voor zelfstandigen en bedrijven. Zo willen we onze klanten mee laten genieten van de vele voordelen die we als Loois te bieden hebben.

Loois KMO-pakket

We noemen het Loois KMO-pakket ook wel het Atelex Bonus Business -package. Een pakket dat volledig afgestemd kan worden op de specifieke wensen en noden van jouw onderneming. Wij begrijpen dat het als ondernemer niet altijd gemakkelijk is om het overzicht te bewaren en om het jou een stuk eenvoudiger te maken hebben wij dit pakket ontwikkeld. Zo kun jij je focussen op het ondernemen, en optimaliseren wij jouw verzekeringspakket.

Meer info

Bouw

Als verzekeringsmakelaar zijn wij al ruim 40 jaar actief en in al die jaren uitgegroeid tot verzekeringsexperts voor de bouwsector. Wij kennen de specifieke risico’s die verbonden zijn aan ondernemen in de bouw. Wij denken pro-actief mee om jou het beste verzekeringspakket op maat aan te bieden.

Meer info

Vloot

Wanneer je beschikt over een groot wagenpark, vraagt dit om een specifieke aanpak. Bij Loois verzekeringen bieden wij hiervoor de ideale oplossing, één overzichtelijke polis voor jouw ganse vloot.

Meer info

Exclusieve wagens vereisen een exclusieve verzekering!

Voor bestuurders ouder dan 30 jaar kunnen wij een exclusieve verzekering aanbieden met zeer gunstige voorwaarden. Onterecht gaat men er vaak van uit dat bij verzekering van dure voertuigen de grootte van de premie rechtstreeks in verhouding staat met de hoge verzekerde waarde. Niet dus want in 95% van de schadegevallen is er sprake van gedeeltelijke schade.

Onze unieke oplossing heeft volgende voordelen:

- Een zeer scherpe premie
- Een lage vrijstelling
- Bij een totaal verlies zal de verzekeraar de eerste 24 maand 100% vergoeden. Vanaf de 25ste maand wordt een afschrijving van 1% per begonnen maand toegepast.

 

Meer info