Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Interessantste formule voor een zelfstandige

Fiscaal zeer aantrekkelijk

Zelf de flexibiliteit om je eigen pensioen te optimaliseren

Fiscaalvriendelijke manier om je pensioen op te bouwen

Een vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen (VAPZ) is dé interessantste spaarformule voor een zelfstandige. Je bent met het VAPZ vrij om je jaarlijkse inleg zelf (binnen bepaalde grenzen) te bepalen. Daarbovenop komt dat je 70% van de gespaarde premie kan terugkrijgen via de belastingaftrek en een lagere sociale bijdrage moet leveren, waardoor het financieel een zeer groot voordeel oplevert. Zodoende kan je genieten van een mooi kapitaal wanneer je met pensioen gaat.

Voordelen van een VAPZ

  • Je kunt je premies inbrengen als beroepskost, waardoor dit jou een groot financieel belastingvoordeel oplevert.
  • De sociale bijdrage die gebaseerd is op je inkomsten gaat omlaag, aangezien je de VAPZ-premie kan aftrekken van je beroepskost.
  • Je kunt jezelf en je gezin extra beschermen bovenop de VAPZ met onze aanvullende waarborgen KMO.
  • Matige eindbelasting bij pensioengerechtigde leeftijd

Persoonlijk advies

Door de vele voordelen en interessante formules bij het afsluiten van een VAPZ maak je best een afspraak met een van onze verzekeringsexperts. Met een persoonlijk Loois advies ben je zeker dat je pensioen goed geregeld is.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.