Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Pensioen en Gezondheid

Ongevallenverz. 24/24

Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zaakvoerders

Terugbetaling van gemaakte kosten.

Zeker van een inkomen bij arbeidsongeschiktheid.

Zelfstandige dekking bij een ongeval

Dé ongevallenverzekering wanneer je een zelfstandige bent en de zaakvoerder. Je bent namelijk niet verzekerd door de arbeidsongevallenverzekering van je medewerkers. Als zelfstandige moet je daarom altijd een aparte verzekering afsluiten, specifiek voor bedrijfsleiders. Met de ongevallenverzekering 24/24 ben je als zelfstandige wél gedekt mocht je betrokken raken bij een ongeval.

Ná het ongeval

Waar kun je met de ongevallenverzekering 24/24 op rekenen ná een ongeval? Op een overeengekomen vervangingsinkomen wanneer je tijdelijk of blijvend arbeidsongeschikt bent en ben je zeker dat je medische- en verzorgingskosten terugbetaald krijgt. Daarbovenop kun je ook rekenen op een vergoeding voor nabestaanden op het moment dat je zou komen te overlijden en waarmee de begrafeniskosten en rente voor je gezin ook vergoed worden.

Ons persoonlijke advies

Om jouw premie te berekenen voor deze patroonsverzekering kan je vrijblijvend een afspraak maken met onze verzekeringsexperts, aangezien dit afhankelijk is van je basisloon en de aard van je activiteit. Met een persoonlijk Loois advies kun je beter bepalen welke verzekeringsformule het best bij jou past.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.