Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Pensioen en Gezondheid

Omzetverzekering

Maandelijks zeker van een vast inkomen bij ziekte of ongeval.

Na twee jaar de mogelijkheid om de uitkering om te zetten naar een éénmalig kapitaal.

Premies zijn fiscaal 100% aftrekbaar.

Maandelijkse zekerheid

De omzetverzekering is de perfecte aanvulling op je verzekering gewaarborgd inkomen.
Wanneer je als zaakvoerder van je bedrijf ziek wordt of een ongeval krijgt ontvangt je vennootschap een compensering voor de omzet die ze misloopt door jouw afwezigheid. Maandelijks betekent dit een maximum vergoeding van 60% van jouw omzet, en wanneer je een gewaarborgd inkomen hebt, breng je deze uitkering in mindering. Maar stel dat je na twee jaar nog steeds afwezig bent en voor meer dan 25% arbeidsongeschikt bent dan kun je de maandelijkse uitkering ook laten omzetten naar een éénmalig kapitaal. Zodoende kun je jouw bedrijf verkopen zonder je uitkering te verliezen.

Het interessante aan de omzetverzekering is dat deze ook toelaat om meerdere zaakvoerders in een keer mee te verzekeren onder dezelfde polis. Daarnaast zijn de premies die je moet betalen voor de omzetverzekering fiscaal ook zeer interessant, aangezien deze 100% aftrekbaar zijn.

Informeer voor de exacte voorwaarden

Om een omzetverzekering te kunnen afsluiten bij ons moet je wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Neem hiervoor contact op met een van onze verzekeringsexperts, zodat zij jou kunnen voorzien van een persoonlijk Loois advies dat afgestemd is op jouw wensen.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.