Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Je vennootschap betaalt jouw pensioen.

Je bent zelf rechtstreeks de begunstigde.

Je betaalt beperkte belastingen op het gespaarde eindkapitaal.

Pensioen opbouwen vanuit je vennootschap

Door je pensioen op te bouwen met de individuele pensioentoezegging (IPT) betaal je niet zelf voor je pensioen, maar doe je dit vanuit je vennootschap. Zo ben je als zaakvoerder zelf verantwoordelijk voor het opgebouwde kapitaal, aangezien jezelf de grootte van de premie en het risico van je belegging bepaald.

Voordelen

Een van de grote voordelen van een IPT is dat je vennootschap minder belastingen betaalt. Alle premies zijn namelijk 100% fiscaal aftrekbaar.

Onze expertise

De IPT kun je eventueel nog aanvullend verzekeren met een gewaarborgd inkomen tegen arbeidsongeschiktheid. Maak vrijblijvend een afspraak met onze verzekeringsexperts om de extra’s van een IPT voor jou in kaart te brengen en je pensioen te optimaliseren. Wij zullen je dan voorzien van een persoonlijk Loois advies afgestemd op jouw mogelijkheden.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.