Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Pensioen en Gezondheid

Groepsverzekering

De werkgever spaart een pensioen voor zijn werknemers.

Interessante aanvulling op je pensioen.

Hospitalisatiekosten kunnen verzekerd worden

Extra pensioen

Met de groepsverzekering heb je een mooie aanvulling op je pensioen. Een groepsverzekering kan uit verschillende waarborgen bestaan:

  • pensioenopbouw
  • overlijden
  • arbeidsongeschiktheid
  • premievrijstelling
  • hospitalisatieverzekering

De voorwaarden van de groepsverzekering staan vastgelegd in je pensioenreglement, dat je als werknemer altijd kan opvragen bij je werkgever.

Het voordeel van een groepsverzekering is dat je werkgever periodiek voor jou spaart. Jouw werkgever doet dit voor al zijn werknemers, maar daardoor heb jij als werknemer wel de mogelijkheid om dit zelf verder aan te vullen met een eigen bijdrage. Op die manier kun je meer premie opbouwen en ontvang je een hogere uitkering bij pensionering.

Specifiek advies

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden die jij aanvullend hebt op de groepsverzekering van je werkgever dan kun je vrijblijvend een afspraak maken met een van onze verzekeringsexperts. Wij kunnen namelijk perfect zien wat jouw specifieke werknemers situatie is en wat jouw mogelijkheden zijn.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.