Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Pensioen en Gezondheid

Gewaarborgd inkomen

Zekerheid dat je kan terugvallen op een inkomen wanneer je arbeidsongeschikt raakt.

Af te stemmen op jouw specifieke noden en wensen.

Medische acceptatie

Gegarandeerde uitkering

Als zelfstandige is het essentieel dat je een verzekering gewaarborgd inkomen afsluit. Je weet namelijk nooit in welke situatie je terecht kan komen en dus een beroep moet doen op de verzekering gewaarborgd inkomen. Met deze verzekering ben je zeker dat je tot 80% van je huidige inkomen uitgekeerd krijgt gedurende de periode dat jij meer dan 25% arbeidsongeschikt bent, dit geldt tot aan je pensioenleeftijd. De exacte hoogte van je uitkering hangt mede af van de mate van jouw arbeidsongeschiktheid.

De verzekering gewaarborgd inkomen kun je best samen met een van onze verzekeringsexperts samenstellen, aangezien je een aantal opties hebt die je zelf kunt bepalen om zo jouw perfecte verzekering af te sluiten. Zo kun je het volgende zelf kiezen:

  • Een uitkeringssysteem dat bij jou past.
  • De “eigenrisicotermijn” waardoor je minder premie hoeft te betalen.
  • Een gewone rente of geïndexeerde rente.

De voordelen

Er is een medische acceptatie. We raden dan ook iedereen aan om zo snel mogelijk een verzekering gewaarborgd inkomen af te sluiten, want een jonge startleeftijd heeft een positieve invloed op je premie.
Fiscaal is het ook zeer interessant, aangezien de premies 100% aftrekbaar zijn van je inkomen. Bijkomend voordeel is dat je uitkering geldt als vervangingsinkomen en daardoor belast wordt tegen een lagere aanslagvoet.

Aanvullend advies

Door de vele mogelijkheden bij een verzekering gewaarborgd inkomen maak je best een afspraak met een van onze verzekeringsexperts. Zij kunnen jou aangeven welke formules er zijn, welke risico’s gedekt zijn en welke je best indekt met een andere verzekering. Zeker wanneer je zaakvoerder bent van je eigen bedrijf en je bijvoorbeeld ook gelijk een omzetverzekering afsluit om jezelf extra te beschermen wanneer je iets overkomt. Met een persoonlijk Loois advies ben je zeker dat je optimaal beschermd tegen de zaken die belangrijk zijn voor jou.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.