Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Pensioen en Gezondheid

Aanv. waarborgen KMO

Bescherm jezelf extra in geval van arbeidsongeschiktheid of overlijden.

Kies de waarborg(en) die belangrijk zijn voor jou en je gezin.

Extra financiële zekerheid die ervoor zorgt dat jij onbezorgd kunt ondernemen.

Extra verzekerd

Een ongeluk is snel gebeurd en wanneer je ziek wordt kun je helaas ook niet voorspellen. Het is daarom goed om hierop voorbereid te zijn en zowel jezelf als je gezin te beschermen met onze vijf aanvullende waarborgen.

Ongevallenverzekering

Om jezelf of je nabestaanden een bijkomend kapitaal te garanderen wanneer je volledig arbeidsongeschikt raakt of zelfs komt te overlijden, sluit je aanvullend best een ongevallenverzekering af bij een VAPZ en een IPT.

Terugbetaling van je premie bij arbeidsongeschiktheid

Wanneer je arbeidsongeschikt raakt door een ongeval of ziekte zorgen wij ervoor dat je premies terugbetaald worden met de optie premievrijstelling. Dit geldt voor zowel je pensioenpremie en premies voor je aanvullende waarborgen. Ook deze waarborg kun je afsluiten bij een VAPZ en IPT.

Gewaarborgd Inkomen

Het afsluiten van een gewaarborgd inkomen is interessant om jezelf te beschermen bij een ongeval of ziekte en jij arbeidsongeschikt wordt. Je kunt deze aanvullende waarborg afsluiten bij een VAPZ, VAPZ-RIZIV en IPT.

Overlijdensdekking

Als jij komt te overlijden zijn je nabestaanden verzekerd van de pensioenreserves die je hebt opgebouwd. Met de overlijdensdekking kun je echter nog een stapje verder gaan en zelf de hoogte kiezen van het te verzekeren kapitaal. Op die manier kun je jouw nabestaanden een hoger kapitaal garanderen na je overlijden.

Een uitgebreid Loois advies

Om meer gedetailleerde informatie te ontvangen rond verschillende mogelijkheden en de juiste waarborgen af te sluiten die interessant zijn voor jou kun je vrijblijvend een afspraak maken met onze verzekeringsexperts. Zo wordt jij altijd voorzien van een passend en persoonlijk Loois advies.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.