Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Een verzekering voor elke fase in je leven

Starten

Een eerste wagen, job, of misschien wel een wereldreis… het is niet niks! Hoe jij je optimaal voorbereidt op jouw sprong in het diepe, dat weet niemand. Bij Loois weten we dat het veel durf, liefde & optimisme vereist. Om jou zo goed mogelijk te beschermen tegen alle obstakels, willen we jou heel graag leren kennen. Ontdek hier onze oplossingen of vraag om een afspraak met één van onze experts.

Settelen

Bij settelen denken wij bij Loois aan een warme choco na een lange winterwandeling voor de open haard. Het gevoel van thuiskomen. Maar ook aan hard werken en volop bouwen aan je toekomst. Dat zien we graag! Wij willen jou en je geliefden bijstaan, meedenken aan morgen. Een eigen stek, een leuk gezin en voldoende tijd voor hobby’s.. Spring binnen voor een lekkere koffie op kantoor of ontdek hier wat Loois voor jou kan betekenen.

Anticiperen

Genieten van de kleine dingen maar bewust zijn van wat morgen komen kan. We leven langer en intenser, gaan meer op reis en willen zo lang mogelijk fit blijven. Zorgen voor de lach van je kleinkinderen, binnen enkele jaren overwinteren in het Zuiden of trek je liever met de mobilhome doorheen Europa? Loois wil weten van jouw projecten & helpen anticiperen op wat de toekomst brengt. Praat er vandaag nog over met onze mensen of blader hier doorheen ons aanbod. Loois, doet je goed.