Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Zware en langdurige zorgbehoevendheid? Het kan iedereen overkomen.

Zware en langdurige zorgbehoevendheid kan je op ieder moment en op elke leeftijd overkomen: een ongeval, ziekte of omwille van je leeftijd. Als gevolg hiervan wordt al snel je dagelijkse routine in de war gestuurd en heb je hulp nodig bij alledaagse taken zoals je aankleden, koken of boodschappen doen. En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen de kosten voor thuishulp hoog oplopen. Een beetje hulp is dan geen overbodige luxe.


Zowel residentiële als thuiszorg gedekt


Bij Loois kunnen we deze hulp aanbieden via een aanvullende zorgverzekering.

Het interessante aan deze zorgverzekering is dat ze verder gaat dan alleen thuiszorg (zoals huishoudhulp, kinderoppas,...). Ze geven je ook een maandelijkse uitkering, of je nu in een erkend rustoord, in een erkend rust- en verzorgingstehuis, of in een erkend psychiatrisch verzorgingstehuis verblijft.

Vanaf 75-jarige leeftijd heb je ook de mogelijkheid om te genieten van een extra maandelijkse vergoeding voor een verblijf in een woonzorgcentrum.

Maak nu nog vrijblijvend een afspraak om de mogelijke formules te bespreken. Op gezondheid staat geen leeftijd dus doe je er goed aan om je voor te bereiden. Als je te lang wacht, is het misschien te laat om nog de nodige voorzorgen te nemen.

 

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.