Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Fietsen, hoverboards, steps, … ze duiken weer op in het straatbeeld. Hoe zit het met de verzekering en de registratie van deze vervoermiddelen?

Nu de dagen opnieuw langer worden, maken we handig gebruik van alternatieve vervoermiddelen. Op die manier zijn we niet alleen de files te slim af, maar dragen we ook ons steentje bij aan het milieu, doen we aan ontspanning en werken we aan onze conditie!

Rijd je met een elektrische fiets (met of zonder autonome motor), een monowheel, een segway, een hoverboard of een elektrische step?

  • Wat weet je over de wetgeving?
  • Wanneer moet je deze vervoermiddelen laten inschrijven?
  • Wanneer moet je ze verzekeren?

In dit document vind je een tabel met alle informatie.

 

Om ervoor te zorgen dat je straks niet voor verrassingen komt te staan kun je altijd vertrouwen op onze verzekeringsexpertise. Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk Loois advies.

 

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.