Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Cybercriminaliteit actueler dan ooit!

Cybercriminaliteit is actueler dan ooit! Laat hackers de continuïteit van je bedrijf niet bepalen en sluit je polis Cyber Protection af bij Loois Verzekeringen! Poging tot cyberafpersing, aantasting van gegevens, E-reputation... onze polis dekt het allemaal.

De wereld en jouw onderneming evolueren, dus ook de risico's! Wist je dat de inkomsten uit cybercriminaliteit tegenwoordig hoger liggen dan die uit de drugshandel?

Hacken is bijna kinderspel geworden en deze nieuwe verzekering biedt 6 specifieke dekkingen in het kader van de cyberrisico's van jouw onderneming.

- Aantasting van gegevens en programma's.

- Schending van persoonsgegevens en de verspreiding hiervan.

- Verlies van omzet bij onlineverkoop.

- Aantasting van jouw proffesionele reputatie op sociale netwerken.

- Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid Cyber in het kader van jouw beroepsactiviteiten.

 

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info!

 

 

Om ervoor te zorgen dat je straks niet voor verrassingen komt te staan kun je altijd vertrouwen op onze verzekeringsexpertise. Maak vrijblijvend een afspraak voor een Loois advies.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.