Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Autosalon 2019

Speciale autosalon voorwaarden

Geniet van ons uitzonderlijk aanbod op de prijs van je autoverzekering!

De 97ste editie van het Autosalon vindt plaats in Brussels Expo van zaterdag 19 januari tot en met zondag 27 januari 2019. Het Autosalon is het ideale moment om te profiteren van exclusieve aanbiedingen bij verschillende auto- en motordealers. Ook voor je verzekering kan je genieten van speciale salonvoorwaarden.

Wij bieden kortingen tot eind juni zowel op de verplichte waarborg BA Auto, als op de waarborg omnium indien het te verzekeren voertuig rijhulpsystemen heeft. Het gaat om parkeerhulp (voor en achter), dodehoeksignalisatie, rijstrookondersteuning, automatic emergency braking, aandachtsassistent en adaptive cruise control. Uit een Europese studie blijkt dat je met rijhulpsystemen niet alleen jouw risico op een ongeval verlaagt maar zij helpen je ook om de impact van een ongeval te beperken. Wie één hulpsysteem in de wagen heeft, ontvangt een korting van 5 %, wie er meerdere heeft, krijgt 15% prijsvermindering. Aanbod is geldig op voertuigen voor privé- of professioneel gebruik waarvan de bestuurder minstens 25 jaar is.

Vraag hier je offerte >

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.